Föreningar

Fiskeföreningen

Fiskeföreningen

Gottne fiskevårdsområde består av ca tio sjöar med bestånd av öring, röding, harr, abborre, gädda mm. I oktober 2007 invigdes Laxtrappan vid Sågfallet.

Gottne IF

Gottne IF är en idrottsförening med anor som har sitt hjärta i Gottne. Föreningen bildades redan 1932 och innefattar idag sektionerna Fotboll, Skid & Motion och Cykel.

Mo PRO

Mo PRO

Vi är en liten pensionärsförening med för närvarande cirka 128 medlemmar. Våra medlemmar bor i Moliden, Gottne och Flärke med omnejd.

NBC

Nolaskogs BiståndsCenter är en hjälporganisation med sitt säte i Gottne. Dagligen samlas kläder in och skickas sedan till behövande människor i bl.a. Kasakstan och Ryssland.

Företag

Guldsmederna

Guldsmederna

Med över 45 års erfarenhet inom guldsmedsyrket kan Guldsmederna Nilsson och Jonsson AB erbjuda tjänster inom Guldsmedsbranchen, vars specialitet är ateljétillverkade förlovnings- och vigselringar samt juvelsmycken.

Håller Lack och Alltjänst

Hållen lack & alltjänst

Vad säger kunderna? Bra kvalitet och service, trevliga, snabba, bra resultat och rekommenderas skarpt. Välkommen till Hållen lack & allservice.

Pärbacken Entreprenad

Pärbacken Entreprenad

En småskalig potatisodling som inte använder några bekämpningsmedel.
Köp via 072-742 77 88, parbackenentreprenad@gmail.com eller direkt på Instagram.

Skog & Miljö

Skog & Miljö

Skog & Miljö är ett företag med skog och natur som arbetsfält. Man åtar sig röjning och trädfällning åt såväl privatpersoner som små och stora företag samt rågångsfrågor. De utbildningar och certifieringar som krävs finns.

Sälj Idé

Sälj Idé

Sedan starten 1989 har Sälj Idé ordnat det mesta inom reklam och profilering till både små och stora företag.

Östansjö Allservice

Östansjö Allservice

Utför däckbyte, bilreparationer och service, säljer pellets, hyr ut lägenheter och utför även annan allservice.

Östansjo Bygg

Östansjö Bygg

Med 30 år i branchen som anställd byggnadssnickare kan nu P-O Söderström i egen regi erbjuda arbeten som fönsterbyten, takbyten, fasadbyten, altanbygge, invändiga renoveringar, utbyggnader och även byggen som friggebodar, attefallshus, garage med mera.

Östansjö Skogsavverkningar

Östansjö Skogsavverkningar AB

Trossamfund

Framtidskyrkan

Framtidskyrkan

Framtidskyrkan är en sammanslagning av församlingarna i Gottnebygden och Mellansel: Betelförsamlingen (EFK), EFS, Filadelfia Gottne-Mellansel (Pingst). Framtidskyrkan bildades i augusti 2013.