Lördagen 26 sept anordnade NBC dvs. Nolaskogs Bistånds Center i Gottne ett annorlunda bilrally eller rättare sagt ett loppisrally. Folk fick köpa en karta på NBC för 50:- och på den var det uppmärkt inte mindre än 11 loppisar runt om i byarna. Kartan fungerade även som en lottsedel där man kunde vinna fina priser när dagen var slut. På varje loppis var en bokstav,åkte man runt på alla kunde man få ut ett ord som även det var en chans att vinna ett pris.

Mycket folk trafikerade vägarna  denna dag som var en helt strålande solig höstdag. PÅ NBC hade det ordnats med riktigt ”gofika” och hamburgarna gick åt som smör i solsken. Folk kunde sitta ute i solen och njuta med sin fika.

Dagens behållning gick till en skola/barnhem i Columbia. Loppisförsäljarna fick om dom ville, skänka delar eller hela förtjänsten till projektet. Även i NBC-butiken var det högtryck av hugade köpare. Dagen inbringade drygt 41.000:- en helt otrolig summa. Tror att denna form av aktivitet säkerligen återkommer nästa år. Ett stort TACK! till alla som bidrog till denna fantastiska dag.

Vet du förresten att NBC är öppen tis-fre 12-17 och lördagar 10-14 Välkommen!