Du har säkert fått besök av IP som har gjort klart i dosan du fått på väggen, om inte så lär det inte dröja så länge innan det blir gjort.

Angående när det blir driftsättning av området så har inget klart datum uppgetts men här får du lite info om vad som händer.

På en fråga om när driftsättning av vårt fibernät kommer att ske, svarar IP-only / Bynet följande:

Det vi på kontoret i Ö-vik och hjälpen vi fått från er i närheten har gjort, är över förväntan. Vi ska bara fortsätta bygga och göra detta nät helt klart som planerat.

Men vi har stött på problem med den signal vi skulle få koppla in oss på. På signalproblemet finns flera lösningar, de handlar om kostnader och kapacitet och för framtida möjligheter. Allt detta ligger över våra huvuden och förhandlas centralt kring detta problem. Det är inte bara ni kunder som drabbas, utan även investerarna som vill hitta en lösning så fort de bara går.

Vi har blivit lovade ett antal datum som vi ska få koppla upp oss, men inget som har kunnat  hållas än. Vi vågar inte sätta ett datum, det enda vi kan säga är att så fort signal problemet är löst så kommer vi ha ett färdigt nät att tända upp och vi lever i förhoppning om att strax efter nyår kunna tända upp er kunder !